❇️ساخت اسباب بازی برای بازی طوطی سان
بعضی از طوطی ها از اسباب بازی های آماده ای که از بیرون میخریم وحشت دارن . اما خصلتا عاشق جویدن چوب هستند، چیکار باید کرد؟؟
لازمنیست فوری بعد از خریدن یک اسباب بازی جدید اون رو وسط قفسش نصب کنید و پرنده رو بترسونید و مجبورش کنید باهاش بازی کنه ؛ اگه میترسه اول اسباب بازی رو نزدیک قفس ، جایی که پرندتون بتونه ببیندش بذارید ، کم کم فاصله رو با قفس کم کنید . اگه دیدید عکس العمل های ترس کمتر شد اسباب بازی رو به بیرون قفس آویزون کنید . در آخر اون رو داخل قفس بیارید .
همونجور که میبینید طوطی های خرابکارِ ما خیلی هم قانع هستند ، لازمنیست حتما اسباب بازی ها آنچنانی و گرون قیمت براشون بخریم ، چون انقدر فرمول راحتی دارن که با کمی حوصله میتونیم خودمون درستشون کنیم سروش افلاطون . هرگز طوطیتون رو بدون اسباب بازی نذارید ، ذاتِ طوطی ها خرابکار هستش و باید چیزی برای خراب کردن از جنس چوب در اختیارشون بذاریم ، وگرنه به اشیا چوبی منزل حمله میکنن و اگه نتونن با پرهاشون بازی میکنن و میجوند که فکر نمیکنم برای هیچ کس خوشایند باشه .
همونطور که توی عکس میبینید ، من پارسال توی تابستون ، زمانی که بی تجربه تر بودم ، از کارگاه چوب بری قطعات تکه تکه چوب رو گرفتم . بهتره این چوب روسی باشه تا نرم باشه و راحت توسط پرنده خرد بشه و اذیتش نکنه .
چون اینها قطعات اضافی چوب بعد از برش هستن به من لطف کردن و رایگان دادن.
من هم رنگ خوراکی تهیه کردم و بهشون رنگ زدم تا جذابیت داشته باشه برای فندق و گذاشتم زیر آفتاب تا خشک بشه .
اما از اونجایی که بعدش شک کردم رنگ زدنم براش ضرر داشته باشه ، همشون رو ریختم دور بهتره رنگ نزنید بهشون یا اگه میخواید رنگی باشه از رنگ گیاهان و میوه های رنگی مث انار و شاتوت و . استفاده کنید
حتما حتما بعد از گرفتن این تکه چوب ها اونهارو با آب و سرکه بجوشونید ، یک روز تمام زیر آفتاب مستقیم بذارید تا کاملا خشک بشه . بعد در اختیار طوطی عزیزتون قرار بدید
پن: در مورد رنگ خوراکی حتما با پزشک متخصص م کنید یک سری میگن ایرادی نداره یک سری میگنضرر داره . روزه شک دار نگیرید
درباره این سایت