وقتی که طوطی از قار زدن و جیغ زدن افتاد، باید اموزش سخنگویی را شروع کرد.(هر زمان که شما رفتید کنار قفس نشستید و طوطی حالت وحشیگری نداشت)

وقتی طوطی خواب آلود و یا در حال چرت زدن هست یا مشغول بازی، بهتره تمرین رو به زمانی موکول کنید که طوطی تمرکز کافی رو داره.

 

روزی ۶الی ۷ بار حداقل باید با طوطی کار کنید. در تایم های ۱۰-۱۵ دقیقه ای و هر کلمه را باید ۲۰ الی ۳۰ بار تکرار کنید و بین هر کلمه یک مکث ۳-۴ ثانیه ایی انجام دهید.

برای تمرین های اول ۱-۲ کلمه ساده را انتخاب کنید و با طوطی کار کنید که طوطی زودتر به حرف بیافتد. بعد که طوطی به حرف افتاد، هر ۴-۵ روز میتواند یک کلمه جدید را بگوید ،به شرط اینکه با طوطی خوب تمرین کنید.

تکرار تکرار تکرار رمز موفقیت شماست.


برای اینکه طوطی تان زودتر به حرف بیافتد، اگر یک نفر مربیگری رو به عهده بگیرد، خیلی بهتر است و طوطی تان زودتر شروع به صحبت میکند. یک نفر با یک لحن و با یک تن صدا، با صدایی بلند و واضح و رسا.


با همان لحنی با پرنده تان کار کنید که دوست دارید پرنده تان در آینده با شما صحبت کند. بعضی افراد با این مشکل مواجه اند که چرا طوطی ما برخی کلمات رو به آرامی تلفظ میکند؟ اگر شما کلمه ای را تند یا آرام بگویید و یا بلند، پرنده هم به همان شکل یاد میگیرد.


 پرنده بعضی مکان ها را بیشتر دوست دارد و آموزش ها را وقتی در این مکان ها انجام دهید زودتر یاد میگیرد. شما باید به این موضوع توجه کنید.

آموزش سخنگویی به کاسکو و جوجه کاسکو:

در هنگام آموزش دقت کنید که اگر پرنده تان حالت هایی مثل کج کردن سر برای کنجکاوی و گشاد کردن مردمک چشم را دارد، یعنی به آموزش های شما واکنش مثبت نشان می دهد و دراین زمان ها به آموزش خود ادامه دهید.


از لغات و عبارات خاص برای شرطی کردن طوطی تان استفاده کنید. مثلا: صبح هنگام برداشتن کاور، به او صبح بخیر بگویید یا هنگام ترک خانه، خداحافظی کنید. یا شبها موقع خواب به او شب بخیر بگویید. به مرور طوطی متوجه این جملات شده و در جای مناسب به کار می برد.

اگر طوطی شما به مدت طولانی یه کلمه رو به صورت نا واضح تکرار می کند، به تکرار کلمه بپردازید و اجازه ندهید که این موضوع باعث دلسردی شما شود و اجازه ندهید که نا امیدی در صدای شما پیدا شود. چون این مسئله باعث نا امیدی طوطی شما شده و ممکن است دیگر پیشرفتی صورت نگیرد. اما اگر شما با امید و اطمینان پیش بروید، مطمئن باشید که طوطی شما هم با اشتیاق بیشتری به تمرین و سعی در درست تلفظ کردن کلمه مورد نظر می کند. البته گاهی پیش می آید که طوطی قادر به تلفظ کلمه مورد نظر نیست یا اینکه شاید کلمه مورد نظر برای طوطی جالب نیست؛ پس بهتر است از کلماتی که دارای حروفی متفاوت نسبت به کلمه قبل هستند، در کنار کلمه قبلی استفاده شود.

اگر شما با فاصله نسبتا زیادی نسبت به طوطی تان نشسته اید و یا مشغول انجام کاری هستید، بهتر است در همان مکان هم با طوطی تان صحبت کنید تا طوطی یاد بگیرد در هر مکانی که شما هستید، صحبت کند و پاسخگوی شما باشد.


فقط صبر صبر صبر داشته باشید و عجله اصلا نکنید. پیش خودتان یک مدت زمان طولانی در نظر بگیرید که قرار است طوطی تان به حرف بیاید که اگر یک موقع دیر به حرف افتاد، خسته و دلسرد نشوید.

حتما حتما برای طوطی تان بین ساعت۱۰-۱۲ شب برنامه آموزش ۱۰-۱۵ دقیقه ایی داشته باشید. یعنی بعد از اینکه کاور قفس را برای خوابیدن کشیدید، یک طرفش رو باز بگذارید و تمرین کنید که خیلی تاثیر گذار است و کلا بین ساعت ۸ -۱۲ شب چون تمرکز بیشتری دارند، کار کردن با آن ها خوب است. البته در همه ی ساعت ها به طور کلی خوب است.


میتوانید صدای خودتان را ضبط کنید و روزی ۲-۳ ساعت برایش بگذارید تا پخش شود. صدای ضبط شده واضح، رسا و بلند باشد. در این ۲-۳ ساعت نباید صدا به صورت پشت سر هم پخش شود. مثلا روی تایم نیم تا یک ساعته تنظیم کنید تا طوطی تان خسته نشود و نسبت به صدا بی اعتنایی نکند.



ID @albinoesfahan


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه بیت ( ضرباهنگ ) رپ و هیپ هاپ Beat By Mossi Jeronimo Jonathan فروش کامیون و محصولات فاو دکوراسیون چوبینه pdfketab موکب وهیئات فرهنگی مذهبی باب الحوائج Danielle اخبار آموزشگاه های فنی و حرفه ای درب منزل